Part Of Me

Part Of Me

Friday, October 23, 2009

cube


ni agy satu kje ku yg xsiap2 g...
still dlmm proses nak blaja
tp msalahnye owg nak aja 2 da xde
huhu..sian nye..

actually xde la minat sgt mane mende ni..
tapi penah atu ari tu bg la membe adiah yg kira bentuk cmni tp kck punye...

den 1 ari tu balik kg,x pasal2 adik sedaraku shahira form 4 kowt. pandai maen ni..dia amen bgtu pantas dan serius skali..tym tu jgk dia aja adik dia maen..curi2 dga mula2..

lps tu tercuri lak dia utk aja kan mende nih..
kakak la mula2 excited da blja
smpai amek ketas ngn pen agy..wat note(konon),bawu blja bp mnt dia g tdo la..kate mls nak blja la plak..so diri ini la yg blja..otak lembap so lmbat la nak blaja..byk gak formula dia..mcm blaja math lak

tapi sempt blja 1 hari jew pon,2 pun xde la sgt..sian kt dia..haha!
tapi esok nye jgk beli mende ni..nth ari tu lak ssh nak crik..tp last2 adew gak yg jual
alhamdulliah
so skunk adew gak la kemajuan setelah praktis byk kali..
just last step je xreti2 ni
so cmne??kne la praktis agy..
so ni la hobi terbaru wat mse skunk

2 comments:

  1. hahaha!
    sengal jerr~hehe
    1gud luck teruskan practice okey!!

    ReplyDelete